Rø Golfbanor, New course

Adress: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem Datum: Torsdag 1 apr 2021 - söndag 31 okt 2021 Visa karta

Adress: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem

Nordbornholms Golf Klub, Rö
De mycket tilltalande och särpräglade Rö Golfbaner på Nordbornholm består av två 18-håls slingor, Old Course och New Course. Båda banorna ligger ovanligt vackert som en skön oas mitt i det omväxlande ljunghedslandskapet.

 

Den ”gamla” banan bjuder på klippor, små sjöar, skog och vattendrag medan den nya går omväxlande genom skog och öppna landskap och sträcker sig ner mot havet. Banorna är privatägda med Old Course administreras av Nordbornholms GK och New Course av Gudhjem GK.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
00 56488840
Hotell

Stammershalle badehotel

Avstånd: 3 km
Stammershalle Badehotel är ett anrikt hotell som har magnifik utsikt mot havet från de fräscha, bekvämt inredda rummen. I en avslappnad atmosfär bjuder Stammershalle Badehotel in till en njutningsfull semester. Restaurangen är välrenommerad. Hotellet är en pärla för de som vill äta gott och ha nära till en golfbana.
Vandrarhem

Gudhjem Vandrarhem

Avstånd: 5,8 km
Detta är ett av de första vandrarhemmen i Danmark. I de mysiga små rummen med bjälkar i taket har den gammaldags charmen bevarats. Vandrarhemmet är beläget mitt i Gudhjems centrum vid den pittoreska hamnen. Ett trivsamt vandrarhem med bra läge vid havet.
Hotell

Hotel Abildgård

Avstånd: 5,8 km
Modernt sommarhotell beläget i en gammal äppelodling. Rum i markplan med egen ingång. Många faciliteter och närhet till havet.
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6489.cbischannel-525.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails