Rø Golfbanor, New course

Adress: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem Visa karta

Adress: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem

Nordbornholms Golf Klub, Rö
De mycket tilltalande och särpräglade Rö Golfbaner på Nordbornholm består av två 18-håls slingor, Old Course och New Course. Båda banorna ligger ovanligt vackert som en skön oas mitt i det omväxlande ljunghedslandskapet.

Den ”gamla” banan bjuder på klippor, små sjöar, skog och vattendrag medan den nya går omväxlande genom skog och öppna landskap och sträcker sig ner mot havet. Banorna är privatägda med Old Course administreras av Nordbornholms GK och New Course av Gudhjem GK.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    00 56488840
Hotell

Hotel Abildgård

Avstånd: 5,8 km
Detta påstås en gång ha varit platsen för paradisets trädgård, aningen tveksamt men att tomten en gång varit en äppelodling med vacker havsutsikt det vet man med säkerhet. Hotellet är högt beläget och överallt skymtar havet, inte minst från restaurangen.
Vandrarhem

Gudhjem Vandrarhem

Avstånd: 5,8 km
Detta är ett av de första vandrarhemmen i Danmark. I de mysiga små rummen med bjälkar i taket har den gammaldags charmen bevarats. Vandrarhemmet är beläget mitt i Gudhjems centrum vid den pittoreska hamnen. Ett trivsamt vandrarhem med bra läge vid havet.
Hotell

Stammershalle badehotel

Avstånd: 3 km
Stammershalle Badehotel, direkt till Östersjön, har magnifik utsikt från restaurangen och rummen. Med över 100 år på väskan är hotellet djupt rotad i Bornholm - och därför är köket också baserat på närhet och de många lokala råvarorna.