Bornholms Golfklub

Adress: Plantagevej 3 B, 3700 Rønne Datum: Onsdag 18 sep 2019 - fredag 1 nov 2019 Visa karta

Adress: Plantagevej 3 B, 3700 Rønne

Strax söder om Rönne ligger Bornholms Golf Klubb med sin ståtliga, parkbetonade bana, som så skickligt är inpassad i de naturliga omgivningarna. Den ligger väl skyddad och spelet påverkas därför inte i någon högre grad av vinden.

De 18 hålen är anlagda som en parkbana i ett naturskönt, delvist fridlyst område med många fruktträd, vilda orkidéer, ginst och ett rikt djur- och fågelliv.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Vandrarhem

Rønne Vandrarhem

Avstånd: 3,4 km
Vandrarhemmet har en hög standard och hemtrevlig atmosfär. Såväl rummen som de gemensamma duscharna och toaletterna i korridorerna är fräscha och inbjudande. Familjär stämning. Vandrarhemmet ligger 1 km från Rønne centrum och 100 m från stranden.
Hotell

Green Solution House

Avstånd: 2,7 km
Ett modernt och miljömedvetet hotell med ny interiör. Stora grönområden Green Solution House ligger i utkanten nära till både skog och strand, 1,5 km från centrum Hotellet har rum och lägenheter, handikappvänligt. Restaurangen är med i White Guide
Hotell

Fredensborg Badehotel

Avstånd: 2,5 km
Nära skog och strand i Rönnes södra utkant ligger detta hotell. Nyöppnat 2018 efter en omfattande renovering. Ett läckert modernt badhotell i nordisk stil, rummen med havsutsikt. Utomhus spa och en restaurang med gourmetmat bland annat sin berömda fiskbuffé.