Nordbornholms Cykelforretning, Allinge

Adress: Pilegade 1, 3770 Allinge Visa karta

Adress: Pilegade 1, 3770 Allinge

I centrala Allinge med filial i Sandvig finns en välutrustad cykel uthyrare så det är inte långa avstånd om man vill hyra cyklar på denna del av ön. Här kan man hyra vanliga cyklar, elcyklar, cykelväskor med mera.
Det går också att få reparerat sin cykel här.

Om man hyr cykelväskor går det bra att packa om och lämna sin egen väska hos cykeluthyraren under tiden man är på sin tur.
De Bornholmska myndigheterna har satsat hårt på att göra sin ö attraktiv för cykelturister, och detta har lyckats över all förväntan.
Idag kan ön erbjuda totalt 270 km tillrättalagda cykelstråk, vilket är imponerande med tanke på att ön totalt bara mäter cirka 30 x 40 kilometer.
Detta nätverk av trafiksäkra cykelleder utgörs cykelbanor, som följer de allmänna vägarna, skogsstigar, banvallar från den numera nedlagda järnvägen samt mindre, mycket glest trafikerade vägar.
Man kan följaktligen praktiskt taget cykla runt ön utan att behöva använda de stora trafiklederna.

Visa mer
Pensionat

Pension Slaegtsgaarden

Avstånd: 136 meter
Charmig korsvirkesgård med gångavstånd till havet, hamnen och centrum. Trevliga rum med varierande standard. Trädgårdar i olika väderstreck ger solmöjligheter hela dagen. Här blir man väl omhändertagen av värdinnan Sussie som verkligen månar om sina gäster.
Pensionat

Hotel Pension Klostergaarden

Avstånd: 133 meter
Hotel Pension Klostergaarden är ett av öns äldsta pensionat, ett charmigt boende i en gammal fyrlängad korsvirkesgård. Rummen är fräscha och snygga och har alla bekvämligheter man önskar. Pensionatet har en ombonad och hemtrevlig känsla.
Hotell

Hotel Allinge

Avstånd: 74 meter
I en typisk bornholmsk korsvirkesgård från 1600-talet, där de gamla stallbyggnaderna ersatts med nya längor för rum och huvudbyggnaden varsamt renoverats, finner vi detta oerhört centralt belägna hotell med trevlig matsal och stor egen trädgård. Hund tillåten.
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6489.cbischannel-525.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails