Brændesgårdshaven

Adress: Højevejen 4, 3740 Svaneke Datum: Söndag 5 maj 2019 - söndag 15 sep 2019 Visa karta

Adress: Højevejen 4, 3740 Svaneke

För er som inte vet Brændesgårdshaven kan vi kortfattat säga att det är en traditionell Bornholms pärla, en kombination av en samlingsplats för familjen och ett traditionellt Zoo.

Här finns vattenland, underhållning för hela familjen, minigolf, hoppkuddar och en vacker park full med olika lekmiljöer.

Öppettider: Lågsäsong pm. 11-17. Högsäsong: pm. 10-18,30

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Vandrarhem

Nexø Hostel

Avstånd: 7,6 km
Nexø Hostel är ett nytt vandrarhem 10 min. promenad från Nexö centrum. Som namnet antyder så ligger det i en fd. möbelfabrik som numera även inhyser Glas- & Keramikverkstäder. Denna kreativa miljö ligger runt en gård där möjligheter finns att grilla och mysa.
Hotell

Hotell Balka Strand

Avstånd: 10,1 km
Ett trivsamt och bra hotell lämpligt för både en härlig familjesemester och konferens. Vid den härliga Balkabukten ligger detta familjevänliga och handikappvänliga hotell. Nära till fantastiska stränder. Här finns massor av aktiviteter för hela familjen
Hotell

Hotel Siemsens Gaard

Avstånd: 1 km
Ett synnerligen genuint och trivsamt hotell med hög standard och unikt läge, inrättat i en gammal köpmansgård. Hotellet är också känt för sitt goda kök vars restaurang har en fantastisk utsikt över hamn och hav. Alla rum är rökfria. Härlig utomhusservering.