Skattjakt på Bornholm

Adress: Middelaldercentret, 3760 Østerlars Visa karta

Adress: Middelaldercentret, 3760 Østerlars

Ta din familj på en skattejakt runt Bornholm och upptäck några av öns gömda pärlor - spännande historiska platser med egen fascinerande historia. skattjakt Bornholm är för familjer med barn (bäst lämpad från 5 år +) eller barn med sina mor/farföräldrar.

Skattjakt börjar och slutar på Bornholms medeltida centrum och tar dig in i ett mystiskt universum med riddare, hemligheter och en stor gåta. Utrustad med en ryggsäck och kompass som delas ut på Medeltidcentret, måste du ta reda på de 24 kapitlen för Eskils vilja som hjälper dig att lösa pusslet. Skattjakt tar normalt 2-3 dagar med bil, men du kan självklart spendera mer tid, även med buss / cykel.

berättelse
Ta en skattejakt runt Bornholm efter Eskils testamente, en skatt bevakad av Högsta rådet. Du och din familj är bland de valda som får insikt i den glömda kunskapen om var skatten är. Så nu har det bara gått på skattejakt - direkt in i den medeltida världen, där Eskils vilja och 5000 år gammal men bortglömd kunskap måste nu uppenbaras.
Läs mer om mysteriet, testamentet, Eskil, etc.
skattjagt

Anteckningar över Bornholm
Testamentets 24 dokument har spridits över hela Bornholm (12 platser), så du upplever hela ön när du går ut på skattejakt.
Läs mer om de 24 sidornaplatser


Varaktighet och transport runt Bornholm
Oroa dig inte om du inte har någon bil. Resan runt tar normalt 2-3 dagar och kan göras på cykel, med bil eller med offentliga bussar.
Läs mer om transportalternativ transport

Uppgifter för alla åldrar
Skattejakt Bornholm erbjuder enkla uppgifter för de minsta, något hårdare uppgifterna för de större och lite mer komplicerade uppgifterna för familjens större familjemedlemmar. Alla kan få briljant att lösa pussel och uppgifter.

Här börjar skattejakt
Skattejakt måste startas och slutföras på Medeltida Centrum i Österlars under medeltida öppettider. öppettider

I början får du en skattejaktryggare på Bornholms Medeltida Center på Stangevej 1, Østerlars, Gudhjem.
Ryggsäcken innehåller en arbetsbok och ett antal verktyg du behöver längs vägen. Och då går det lös runt ön.

pris
Skattejakt Bornholm kostar 495,00 kr för hela familjen
(gäller för 4 personer - barn mellan 0-5 år är gratis).
Här finns material och fri tillgång till Bornholms medeltida centrum samt gott om bra upplevelser i fyndet.
Extra biljetter kostar 100 kr per. person.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +45 56498319
Lägenheter

Pyttegården

Avstånd: 3,7 km
Charmig ombyggd korsvirkesgård endast 300 meter från en stenig strand. Stora lägenheter med havsutsikt och egen uteplats. Perfekt för en trivsam familjesemester men även för de cyklande. Härlig trädgård med stora ytor för lek och aktiviteter.
Lägenheter

Gudhjem Feriepark

Avstånd: 3,9 km
Gudhjem Feriepark är semesterboendet som är trivsamt både för par och barnfamiljer. Närhet till både centrum och natur gör att det finns många aktiviteter i området både för stora och små.
Lägenheter

Gudhjem Søpark

Avstånd: 3,9 km
Lägenheter med mycket hög standard och stora, välutrustade kök. Fräsch inredning med balkong eller uteplats till samtliga lägenheter. Här finns gott om plats för den lilla och stora familjen.
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6489.cbischannel-525.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails