Gudhjem Feriepark

Adress: Jernkåsvej 1, 3760 Gudhjem  visa karta
Område: Gudhjem

Lägenheter | Radhuslängor i typisk Bornholmsk stil belägna i den södra utfarten av Gudhjem. Husen ligger på sluttningen ner mot kusten. Stor inbjudande pool (uppvärmd under högsäsongen) och massor av andra aktiviteter som passar både stor och liten. Trivsamt boende.

Lägenheterna är exteriört lika, men interiört kan de variera med storlek på köket, färger och möbler. De är på 55 m² innehåller på bottenvåningen allrum med matplats, 2 sovplatser (i bäddsoffa), satellit-TV, kök med kylskåp, 2 elplattor, miniugn och kaffekokare samt dusch och toalett. Varje lägenhet har en egen terrass med trädgårdsmöbler. Andra våningen inrymmer 2 sovrum med vardera 2 bäddar och garderob.
Det finns fyra olika kategorier av hus:
Hus med litet kök utan havsutsikt
Hus med litet kök med havsutsikt
Hus med stort kök utan havsutsikt
hus med stort kök med havsutsikt
Hus med stort kök har ett nyare kök med fyra kokplattor och ugn, husen med litet kök har två kokplattor och begränsat med ugn.
På området finns reception, snabbköp, swimmingpool (uppvärmd juni-augusti), lekplats, hoppkudde, boulebana, basketplan, cykeluthyrning, tennisbanor, bastu och tvättmaskin med myntautomat. Stora gröna ytor ger bra omgivningar för bl.a. barnfamiljer.
Minimum antal nätter 2.
Slutstädning ingår i priset.
Sänglinne kan mot avgift hyras på plats.
Här gäller speciella avbokningsregler. Se "Särskilda Resevillkor"!
Det är gratis trådlöst internet i alla lägenheter i Gudhjem Feriepark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.
Hund är tillåten i vissa lägenheter men måste föranmälas och betalas vid ankomst.
Incheckning kl 15.00 / utcheckning kl 10.00
Vår beskrivning:
Charmigt boende som passar både stor och liten.
Strand: 150 m Centrum: 1,5 km Golf: 7 km

Utomhuspool Husdjur tillåtna

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Antal våningar: 2 Antal rum: 102 Lekplats
 • Rumsfaciliteter
  Utomhuspool Lekplats

Policy

 • Husdjur
  Husdjur tillåtna
 • Incheckning (tidigast)
  15:00
 • Utcheckning (senast)
  10:00

Kontaktinformation

 • Gatuadress 1
  Jernkåsvej 1
 • Postadress
  3760 Gudhjem

Jämför "Gudhjem Feriepark" med liknande boenden

Gudhjem Søpark

Lägenheter med mycket hög standard och stora, välutrustade kök. Fräsch inredning med balkong eller uteplats till samtliga lägenheter. Vackert belägen vid kusten med klippor och havets brus i bakgrunden. Gångavstånd till charmiga Gudhjem eller Melsted strand.

Pension Koch

Med sitt unika läge - utsikt över Gudhjem och Östersjön - har Pension Koch rymt många semesterupplevelser i mer än 65 år. Genom åren har det blivit varsamt renoverat och utbyggt. Pensionatet har åldersgräns, vilket betyder att alla gäster skall vara över 14 år. Det ger pensionatet en lugn atmosfär.

Hotel Gudhjem

Ett familjärt hotell där man lägger stor vikt vid personlig service. Av hotellets 57 enkel- o dubbelrum är många nyrenoverade i smakfulla färger och med moderna möbler. En del av dem med fantastisk havsutsikt. Centralt beläget och nära till hamnen.

I närheten av


Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se


Boka med oss

Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se

Boka med oss