Hotel Siemsens Gaard

Adress: Havnebryggen 9, 3740 Svaneke  visa karta
Område: Svaneke (City)

Hotell | Ett synnerligen genuint och trivsamt hotell med hög standard och unikt läge, inrättat i en gammal köpmansgård. Hotellet är också känt för sitt goda kök vars restaurang har en fantastisk utsikt över hamn och hav.
Alla rum är rökfria. Härlig utomhusservering.

I Svaneke, Danmarks östligaste, minsta och bäst bevarade köpstad finns det familjeägda Hotel Siemsens Gård. Svaneke har fått Europarådets guldmedalj för sitt bevarande av byggnader och kultur och följdriktigt är Siemsens Gård inrättat i en 350-årig köpmansgård, vars huvuddel är en vacker korsvirkesbyggnad med vidsträckt utsikt över hamnen och havet.
Hotel Siemsens Gård disponerar över 50 rum, alla med dusch/wc, de är rökfria, har hårtork, kylskåp och satellit-TV. Typ C har dessutom kitchenette och/eller terass mot trädgården. Möjlighet att använda tvättmaskin och torktumlare finns. Bastu,och motionsrum samt cykeluthyrning. Utmärkta konferensmöjligheter.
År 2006 anlade man en rosenträdgård med namnet "Kronprinsessehaven" med anledning av drottningens besök i Svaneke och kronprinsparets bröllop. Här skryter man med att ha landets största samling av rosor och en fantastisk örtagård.
Vid erbjudandet bo 3 nätter betala för 2, ingår inte daglig städning samt byte av handdukar.
Hund tillåten mot avgift (i rum, typ C, med terrass mot tillägg). Bokning med hund kan endast göras per telefon.
Incheckning kl. 14.00, utcheckning kl. 10.00

Rökfritt Restaurang Bar

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Antal våningar: 2 Antal rum: 51 Antal barer: 1

Kontaktinformation

 • Gatuadress 1
  Havnebryggen 9
 • Postadress
  3740 Svaneke
 • Telefonnummer
  +45 56496149
 • E-post

Jämför "Hotel Siemsens Gaard" med liknande boenden

Svaneke Vandrerhjem

Svaneke Vandrerhjem är ett fräscht vandrarhem som ligger i den harmoniska och historiskt intressanta byn Svaneke. Standarden är bekväm och inbjuder till sköna nätters sömn för både familjer och de aktiva som vill vidare runt ön. Närhet både till vattnet och badstrand. I Danmarks minsta köpstad, Svaneke, nästan ända nere vid vattnet och Hullehavns badstrand finner vi detta vandrarhem med mycket bra standard. Det finns olika storlekar på rummen, alla med dusch/wc och egen ingång. Mycket fräscht familjevänligt vandrarhem.

Nexø Modern Hostel

Nexö Hostel erbjudet ett modernt hostel i lugnt läge med närhet till både centrum och hav. Vandrarhemmet ligger i en f.d. möbelfabrik och det finns möjlighet att grilla och mysa i den härliga trädgården. Ett bra vandrarhem att sova på under den aktiva semestern för hela familjen.

Hotell Balka Strand

Ett trivsamt och bra hotell lämpligt för både en härlig familjesemester och konferens. Vid den härliga Balkabukten ligger detta familjevänliga och handikappvänliga hotell. Nära till fantastiska stränder. Här finns massor av aktiviteter för hela familjen

I närheten av


Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se


Boka med oss

Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se

Boka med oss