Stammershalle badehotel

Adress: Söndre Strandvej 128, 3760 Gudhjem  visa karta
Område: Bornholm (City)

Hotell | Stammershalle Badehotel, direkt till Östersjön, har magnifik utsikt från restaurangen och rummen. Med över 100 år på väskan är hotellet djupt rotad i Bornholm - och därför är köket också baserat på närhet och de många lokala råvarorna.

På Stammershalle Badehotel har vi 15 rum, alla väldigt trevliga. De flesta har den vackraste havsutsikten.
Hotellets inredning är mycket ljus och enkel, vilket ger gästerna tillbaka till fred och välbefinnande från det förflutna. Alla rum har TV, du / wc och hårtork. Alla rum är rökfria.
Frukost serveras i vår restaurang tillsammans med den vackraste soluppgången i öster. Frukostbuffén är baserad på Bornholmprodukter och en stor del är hemlagad.
Det finns tillgång till säsongspoolen (1 / 6-31 / 8), tennisbana, bordtennis och bastu.
I restaurangen gör vi vårt yttersta för att ta hand om alla dina sinnen. Vi erbjuder en mysig och avslappnad atmosfär med välskötta menyer anpassade efter säsong och vad som erbjuds under säsongen - om möjligt, från det omgivande området runt oss.

Incheckning kl. 14.00, utcheckning kl. 10.00
Vår beskrivning:
Fräscht och nyrenoverat anrikt hotell vackert beläget vid havet.
Strand: 3,5 km Centrum: 2 km Golf: 3,5 km

Utomhuspool

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Antal våningar: 3 Antal rum: 16
 • Byggnadsinformation
  2005 1911
 • Rumsfaciliteter
  Utomhuspool

Kontaktinformation

 • Gatuadress 1
  Söndre Strandvej 128
 • Postadress
  3760 Gudhjem

Jämför "Stammershalle badehotel" med liknande boenden

Hotel Abildgård

Detta påstås en gång ha varit platsen för paradisets trädgård, aningen tveksamt men att tomten en gång varit en äppelodling med vacker havsutsikt det vet man med säkerhet. Hotellet är högt beläget och överallt skymtar havet, inte minst från restaurangen.

Hotel Friheden

I fiskeläget Sandkås på den nordöstra kusten ligger detta hotell som har både rum och lägenheter. Faciliteter som pool, sauna, och en restaurang med panoramautsikt över havet. Hotellet ligger endast 100 meter från vattnet och inbjuder till sköna bad

Sandkaas badehotel

Ett genuint gammalt badhotell som är beläget vid den vackra kuststräckan benämnd "Bornholms Riviera" mellan Allinge och Gudhjem. Hotellets samtliga rum är nyrenoverade och mycket fräscha. Det gästvänliga värdfolket tar mycket väl hans om sina gäster.

I närheten av


Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se


Boka med oss

Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se

Boka med oss