Pension Koch

Adress: Melstedvej 15, 3760 Gudhjem  visa karta
Område: Gudhjem

Pensionat | Pension Koch är ett gemytligt pensionat för den mogna gästen som vill ha en lugn atmosfär. Hotellet har ett unikt läge som erbjuder en vacker vy över Gudhjem och Östersjön. I mer än 65 år har Pension Koch erbjudit gedigna upplevelser och skapat minnen utöver det vanliga med sin service och personliga stil.

Gudhjem är en av Bornholms mysigaste byar med en trevlig hamn att strosa runt i. Alternativt känn vinden i håret på en promenad på den gamla kusträddningsstigen längs med klippkusten.

Pension Koch erbjuder dubbelrum och lägenheter, nästa alla rum med havsutsikt och utsikt över Gudhjem. I den stora trädgården finns mysiga sittgrupper och grillbord. En riktig fristad där orden avkoppling och semester verkligen kommer till sin rätt.

Frukost ingår vid boende i hotellrum. Lägenheterna inkluderar el och slutstädning, sänglinne och handdukar medtages men kan mot avgift hyras på plats.

Njut av en vuxensemester, gäster boende hos Pension Koch ska vara över 14 år.

OBS! Viktig info
Pension Koch har speciella avbokningsregler. Se villkor vid prisavtalet.

Rökfritt WiFi

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Antal våningar: 2 Antal rum: 18
 • Rumsfaciliteter
  WiFi Strykmöjligheter

Policy

 • Incheckning (tidigast)
  15:00
 • Utcheckning (senast)
  10:00

Kontaktinformation

 • Gatuadress 1
  Melstedvej 15
 • Postadress
  3760 Gudhjem

Jämför "Pension Koch" med liknande boenden

Gudhjem Feriepark

Gudhjem Feriepark är semesterboendet som är trivsamt både för par och barnfamiljer. Närhet till både centrum och natur gör att det finns många aktiviteter i området både för stora och små.

Hotel Gudhjem

Ett familjärt hotell där man lägger stor vikt vid personlig service. Fantastiskt läge i centrum och nära till hamnen. de flesta rummen är nyrenoverade i smakfulla färger och med moderna möbler.

Gudhjem Søpark

Lägenheter med mycket hög standard och stora, välutrustade kök. Fräsch inredning med balkong eller uteplats till samtliga lägenheter. Här finns gott om plats för den lilla och stora familjen.

I närheten av


Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se


Boka med oss

Bokningsservice

Bokningsärenden:
Telefon: +46 411 55 87 20
info@teambornholm.se

Boka med oss